NYHETER

Vi kan med glädje meddela att vi även i år får samarbeta med Älvsby Ryttarförening. Detta innebär att ÄBHK-medlemmar from imorgon, 25/10, kan hyra in sig i deras ridhus för att träna under vintern. Delar av ÄBHK:s agilityutrustning, ett brukshinder och koner kommer att finnas där för den som vill använda. Utrustningen kommer att förvaras i...

På senaste medlemsmötet fick styrelsen i uppdrag att fortsätta utredningen av en eventuell flytt av klubben. Ett samarbete med Nybyns IK kan vara en möjlighet. Kom för att se anläggningen, provträna (om vädret tillåter) och prata med oss i styrelsen.

HUNDENS VECKA

09.09.2021

Hej alla medlemmar och icke medlemmar! Nästa vecka, den 13-19 september är det hundens vecka och det vill vi fira tillsammans med er och hundarna 🥂🥳

HUNDENS DAG

22.08.2021

Hej alla! Nu på torsdag är det hundens dag och det vill vi fira med er och hundarna 🥳 Vi kommer därför att hålla öppet hus på vår klubb i Brukte.

MEDLEMSMÖTE

18.08.2021

Det blir ett extra medlemsmöte den 2/9-2021 kl 19.00 via Zoom. Medlemmar har fått en kallelse via mail. In och kika för mer information.

TEMATRÄNING

05.07.2021

Under sommaren 2021 kommer Älvsby BHK att anordna tematräningar med en ansvarig på plats som hjälper er inom olika grenar. En aktivitet för medlemmar i Älvsby BHK. För anmälan och mer information, kolla facebook.

Startdatum på träningsgrupperna: 14/6, 15/6, 16/6 20/6. Träningsgrupperna är till för att medlemmarna i klubben ska kunna träffas tillsammans och träna hund inom olika grenar (lydnad, rallylydnad, agility och bruks). Du ansvarar själv för din egen träning och du kan träna det du känner för. Det finns alltid möjlighet att fråga varandra om tips....

Älvsby BHK anordnar ett inofficiellt specialsöksprov i klass 1. Medlemmar i Älvsby BHK har förtur. Anmälan samt information finner du här.