NYHETER

Klubbens första nose work tävling (TSM NW1) är öppen för anmälan 🥳 Passa på att tävla Älvsbyekipage! Är ni medlemmar i Älvsby BHK har ni förtur till platserna.

Vi kan med glädje meddela att vi även i år får samarbeta med Älvsby Ryttarförening. Detta innebär att ÄBHK-medlemmar from imorgon, 25/10, kan hyra in sig i deras ridhus för att träna under vintern. Delar av ÄBHK:s agilityutrustning, ett brukshinder och koner kommer att finnas där för den som vill använda. Utrustningen kommer att förvaras i...

På senaste medlemsmötet fick styrelsen i uppdrag att fortsätta utredningen av en eventuell flytt av klubben. Ett samarbete med Nybyns IK kan vara en möjlighet. Kom för att se anläggningen, provträna (om vädret tillåter) och prata med oss i styrelsen.

HUNDENS VECKA

09.09.2021

Hej alla medlemmar och icke medlemmar! Nästa vecka, den 13-19 september är det hundens vecka och det vill vi fira tillsammans med er och hundarna 🥂🥳

HUNDENS DAG

22.08.2021

Hej alla! Nu på torsdag är det hundens dag och det vill vi fira med er och hundarna 🥳 Vi kommer därför att hålla öppet hus på vår klubb i Brukte.